Аталанта не се смята за фаворит срещу Ювентус във финала

...
Аталанта не се смята за фаворит срещу Ювентус във финала
Коментари Харесай

Джан Пиеро Гасперини: Прекалено е да се смята, че сме фаворити срещу Ювентус

Аталанта не се счита за любимец против Ювентус във финала за Купата на Италия, макар мощните си резултати този сезон, счита старши треньорът Джан Пиеро Гасперини.

Отборът на Юве влиза в борбата за Купата на Италия в сряда в нежелано състояние, а Гасперини търси първия си трофей с Аталанта, откогато стартира работа през 2016 година
Тимът му сподели изключителна форма този сезон, достигайки до исторически край за клуба в шампионата Лига Европа, както и до разногласието за Купата на Италия.

Снощи в мач от 36-ия кръг в италианската Серия А, Аталанта завоюва с 2:1 вкъщи против противника си в конкуренцията за европейските места Рома.



„ Мисля, че е малко прекомерно да се допуска, че ще бъдем любимци против Юве. В добра форма сме. Естествено, ние влизаме в този край на Купата на Италия с огромен възторг ", сподели Гасперини пред DAZN.

Аталанта може да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, в случай че победи Байер Леверкузен във финала на Лига Европа на 22 май в Дъблин, преди този момент обаче отборът се изправя против Ювентус във финала за Купата на Италия на 15 май.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР