Компанията Wargaming анонсира новата вълна от мащабни промени, касаещи най-популярния

...
Компанията Wargaming анонсира новата вълна от мащабни промени, касаещи най-популярния
Коментари Харесай

World Of Tanks вече няма да поддържа Windows XP и DirectX 9

Компанията Wargaming анонсира новата вълна от огромни промени, касаещи най-популярния многопотребителски план World Of Tanks. Преди към година излезе пач 1.0, ознаменуващ внедряването на модерна графика, базирана на Core енджина.
Сега обаче пристигна ред и на оптимизацията от страна на процесора: с новия пач в играта ще се появи поддръжка на многопоточно рендиране, позволяващо повишение на крайната продуктивност от 10% до 50% (най-голямото нарастване ще усетят притежателите на Intel Core процесорите и AMD Ryzen). Освен това, от април в играта ще бъде прекъсната поддръжката на операционните системи Windows XP и Vista, както и на API DirectX 9.



Това изобретение значи несъответственост на World Of Tanks с редица остарели видеокарти. Към днешна дата, в минималните условия на играта бяха указани адаптерите от фамилията GeForce 6800. Тези модели, както прочее и графичните карти GeForce 7600/7800/7900, както и Radeon X1600/X1800/X1900, имат оптималната поддръжка на Direct3D 9.0 c.

Така, че притежателите на сходни „динозаври“ би трябвало към този момент да се замислят за надграждане на своите лични компютри. Въпреки това, тези видео-карти надали ще са в положение да подсигуряват допустима периодичност при минимални настройки на графиката в по-ниските резолюции.

Като се стартира от май-юни 2019 година, всички нови игрови събития в World of Tanks ще се създават без поддръжка на API DirectX 9 и операционните системи Windows XP и Windows Vista. Разработчиците предлагат потреблението на Windows 7 64-bit и по-новите операционни системи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР