Компанията HMD, която притежава и лиценза за мобилни телефони Nokia,

...
Компанията HMD, която притежава и лиценза за мобилни телефони Nokia,
Коментари Харесай

HMD обяви завръщането на класически модел на Nokia

Компанията HMD, която има и лиценза за мобилни телефони Nokia, разгласи, че приготвя завръщането на типичен модел на финландската легенда. " Една икона се завръща през май ", разгласи HMD в обществените мрежи.

Засега тя не споделя точния модел, като единствено прецизира, че ще е модел на Nokia. HMD отбелязва, че тогава ще празнува и рожден ден.

Един от най-популярните и именити модели на Nokia е 3310. Според GizChina обаче, по-вероятно е да става дума за 3210. Причината - компанията е направила уеб страницата с поканата за рожден ден на 18-ти март, а това е рожденият ден точно на 3210.

Това е и един от известните модели на Nokia, който не беше съживен до момента от HMD. 3310 към този момент има една нова версия от 2017 година Това е задоволително време за обновяването ѝ, само че по всичко проличава, че в този момент HMD приготвя завръщането на 3210.

През последните години HMD употребява марката на Nokia, с цел да предлага така наречен фийчър мобилни телефони. Това са елементарните модели с циферблат и без функционалности на смарт телефон. Те са бюджетни модели с налични цени и компактни размери.

По-рано т.г. HMD разгласи и нова огромна тактика за своето бъдеще. Тя включва потребление на името на Nokia за фийчър телефони, само че смарт телефоните към този момент ще са с марката HMD. Освен това компанията приготвя и партньорства за тематични телефони. Първият ще е модел на Barbie, който се чака по-късно тази година.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР