Борисов може би трябва да попита този, който управлява ГЕРБ,

...
Борисов може би трябва да попита този, който управлява ГЕРБ,
Коментари Харесай

Асен Василев: Борисов не е в положение да поставя условия

Б орисов може би би трябвало да попита този, който ръководи ГЕРБ, преди да взема решения . Той не е в състояние да слага условия. Нека да забележим програмата му и ще приказваме, досега такава не сме видели. Последните две държавни управления бяха на Политическа партия и се работеше по нашата стратегия. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев в отговор на Бойко Борисов, съобщи.

По-рано през днешния ден той уточни, че ще работи с ПП-ДБ, само че единствено с преобладаващата роля на ГЕРБ - с нейни министри и стратегия. Бившият финансов министър разяснява и думите на водача на ГЕРБ, че " няма пари в страната ". " Оставихме бюджетен остатък от 400 млн. Има над 10 милиарда в запаса на страната, това са задоволително средства, с цел да бъде изпълнен бюджетът, както е плануван. 1,7 милиарда харчим за пенсии на месец, към 1 милиарда за заплати за държавни чиновници и финансови разноски. После идват и постъпленията от Данък добавена стойност и от налог физически лица, и осигуровки. Това не е нищо ново и необикновено, което да се случва единствено през април, а при започване на всеки месец ", уточни той.

По думите му акад. Денков евентуално ще бъде лидер на листата в Бургас, само че решението е обект на разисквания, които ще стартират във вторник.



* Във видеото: Борисов:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР