Компанията Carit Automotive от Мюнстер разработи ново транспортно решение специално

...
Компанията Carit Automotive от Мюнстер разработи ново транспортно решение специално
Коментари Харесай

HopOn – доставчик за последната миля - видео

Компанията Carit Automotive от Мюнстер създаде ново транспортно решение особено за тъй наречените система „ доставка за последната миля “. Тяхното напълно електрическо транспортно средство за доставка HopOn се отличава с утвърждение за пътно прилагане, предлага потребен товар от 250 кг и пробег до 90 километра.

HopOn е предопределен най-вече за снабдители на куриерски, експресни и колетни услуги (CEP). Моделът Classic предлага товарна повърхност във формат на общоприет европалет, дългата версия може да транспортира два такива палета.

Според производителя HopOn е извънредно маневрен и може да се движи във всички градски зони за придвижване. След формалното стартиране на пазара, което се състоя преди малко, компанията желае да създаде още 200 екземпляра до края на тази година.



С широчина от единствено 84 сантиметра, мини транспортерът може елементарно да се вземе във всеки панелен ван, когато стойката за ръководство е сгъната. 48-волтовият акумулаторен блок пък може да се зарежда от всеки общоприет домакински контакт.

Когато е изцяло зареден, HopOn, който има смесен педал на газта и спирачката, предлага пробег до 50 километра при оптималната скорост от 30 км/ч. Пробегът може да се удвои и с спомагателна батерия.

„ Това покрива повече от дистанциите, което междинният снабдител на пратки изминава за една промяна “, изяснява шефът на Carit Automotive Андреас Кнапхайде, който, в допълнение към услугите на CEP, също вижда като клиенти на HopOn класическите логистици, както и районните занаятчийски компании и услугите за доставка. От Carit Automotive към момента не са дали информация за цените.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР