Компания, предоставяща интернет и телевизионни услуги в една от провинциите

...
Компания, предоставяща интернет и телевизионни услуги в една от провинциите
Коментари Харесай

В Казахстан блокираха руските пропагандни телевизии

Компания, предоставяща интернет и телевизионни услуги в една от провинциите на Казахстан, непосредствен съдружник на Москва, блокира всички съветски телевизионни станции поради отразяването им на съветската инвазия в Украйна, съобщи организация " Ройтерс ".

„ Ние сме срещу войната и срещу военната агитация “, се споделя в изказване на компанията " Ремстройсервис " в град Шахтинск в централен Казахстан. Компанията добави, че излъчва казахстанската държавна телевизия вместо всички огромни съветски стратегии. Казахстан заобикаля да подлага на критика решението на Русия да нахлуе в друга някогашна руска република, само че в това време не застана на страната на Русия в признаването на независимостта на подкрепяните от Москва сепаратистки страни в Източна Украйна.

Валутата тенге на Казахстан претърпя срив в понеделник дружно с съветската рубла, до момента в който броят на полетите през нейното въздушно пространство се утрои, защото доста съветски самолетни компании трябваше да отклонят самолетите си заради забрани, наложени от европейските страни поради военната инвазия. Казахстан организира мултивекторна външна политика, която се показва в стратегически връзки както с Русия и Китай, по този начин и със Съединени американски щати и Европейски Съюз. Казахстан е за спокойно споразумяване на споровете по света, а не потреблението на военна мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР