Компаниите вече поставят клиента в центъра на дигиталната трансформацияЕдинствена по

...
Компаниите вече поставят клиента в центъра на дигиталната трансформацияЕдинствена по
Коментари Харесай

Salesforce CRM конференция събира бизнес елита в София

Компаниите към този момент слагат клиента в центъра на цифровата промяна

Единствена по рода си у нас, конференцията ще показа най-новите трендове в цифровата промяна, маркетинга и продажбите

Пета годишна CRM конференция провежда у нас водещата бизнес и ИТ консултанска компания Некст Консулт, стратегически сътрудник и риселър за България и района на Salesforce  – международния водач в CRM (управление на взаимоотношенията с клиенти) и облачните решения.

Единствена по рода си, Salesforce CRM конференция ще събере на 22 март в Sofia Event Center елита на българския бизнес и ще показа най-новите трендове в цифровата промяна, маркетинга и продажбите.

Основен фокус на конференцията тази година ще бъде по какъв начин фирмите слагат клиента в центъра на цифровата промяна, увеличавайки удовлетвореността му и възползвайки се от най-актуалните трендове в региона на маркетинга, продажбите и обслужването – потребителско странствуване, изкуствен интелект, интернет на нещата и други

Гост-лектор на събитието ще бъде мениджърът продажби на Salesforce за района Югоизточна Европа, Русия и Украйна, прецизираха уредниците. Управителите на няколко български компании, които сполучливо са внедрили CRM, ще опишат на гостите от първо лице по какъв начин Salesforce и Некст Консулт сполучливо трансформират техния бизнес и ги вършат по-успешни на пазара.
още по тематиката
В последните 10 години Salesforce е неоспорим международен водач в CRM и облачните решения, като 6 следващи години непроменяемо участва в класацията на най-иновативните компании на сп. Форбс. През 2016 година Salesforce бе оповестена за иноватор на десетилетието от същото списание.

Българската компания Некст Консулт, формален сътрудник и риселър на Salesforce за България и района, е изпълнила над 300 плана за над 150 клиента в последните 8 години. Компанията се наложи като водеща в областта на бизнес и управническото консултиране, цифровия маркетинг и ИТ решенията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР