Компактният кросоувър Symbioz се появи в линията автомобили на френския

...
Компактният кросоувър Symbioz се появи в линията автомобили на френския
Коментари Харесай

Renault предсдтави компактния кросоувър Symbioz с хибридна установка и огромен багажник

Компактният кросоувър Symbioz се появи в линията коли на френския авто колос Renault, който съгласно компанията съчетава всичко най-хубаво в C-сегмента. Новият артикул е построен на модулната платформа CMF-B, дължината на автомобила е 4413 мм, ширината – 1797 мм, височината – 1575 мм. По отношение на размерите си, Symbioz би трябвало да заеме място сред моделите Captur и Austral.

Renault Symbioz се нарежда като фамилен автомобил. Моделът е подобаващ и за корпоративни клиенти, които желаят да спестят разноски с помощта на хибридната силова установка E-Tech. Състои се от бензинов мотор 1.6 (94 к.с.), електромотор с мощ 49 конски сили, стартер-генератор с мощ 18 kW (около 25 к.с.) и дребна батерия с потенциал 1,2 kWh. Общата мощ на силовата установка е 145 к.с. Кросоувърът постоянно потегля от място благодарение на електромотор, а моторът с вътрешно горене се задейства към този момент при високи обороти. Компанията твърди, че разходът на гориво е 4,6 литра на 100 км и 80% от градското шофиране ще бъде без излъчвания.

Основно внимание е обърнато и на багажното поделение. Renault твърди, че има един от най-големите багажници в сегмента. Обемът е 624 литра, само че може да бъде доста повишен посредством прегъване на задната седалка, създавайки еднакъв под.

Интериорът на новия артикул е доста сходен на Captur. Вътре има медийна система с 10,4-инчов отвесен екран, а в топ-версията —- очакван е дигитален панел с 10,3-инчов екран. Производителят дава обещание 29 системи за подкрепяне на лидера. Цените на Renault Symbioz към момента не са оповестени; кросоувърът ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР