Комисар Васил Костадинов е новия директор на Областната дирекция на

...
Комисар Васил Костадинов е новия директор на Областната дирекция на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Нов шеф на пловдивската полиция, нов заем за стадионите, нова сграда към Общината

Комисар Васил Костадинов е новия шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Той поема поста от ст. комисар Димитър Балев, който е подал молба да бъде изместен на друга служба. Това заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на брифинг през днешния ден. " Ние сме извънредно удовлетворени от него. Мотивите са напълно персонални и молбата му беше удоволетворена ", съобщи минстърът. 
Прочетете още

Нова административна постройка на Община Пловдив ще  бъде издигната в суперцентъра на Пловдив на ул. „ Трапезица ”.  От градските управляващи са пуснали социална поръчка за 2,4 млн. лв. бе Данък добавена стойност за строителството й, като тя ще обслужва звена към дирекция „ Социална политика ”.

Община Пловдив е подготвена да вземе 24 млн. лв. за стадионите на Ботев и Локомотив от банков заем. На идната сесия на Общинския съвет ще се гледа предлагането за подписване на контракта с банкова институция.  Градските управляващи са избрали офертата на „ Уникредит булбанк ” всред общо четири банкови институции, дали оферти.

Ремонтът на бул. „ Хаджи Димитър ” зацикли. Месец и половина от компанията реализатор „ София асфалт ” не престават да се  „ борят ”  с подземната инфраструктура в цялото южно платно на булеварда. До къде стигна ремонта четете тук:

Продължават срещите на контактната група в състав Росен Плевнелиев и Соломон Паси с парламентарно показаните обединения в търсене на благоприятни условия за сформиране на държавно управление. 

Пловдивски специалист по полиграфия входира незабавно писмо до Здравко Димитров и зам.-кмета по строителство Пламен Райчев с искане неотложно да бъдат прекъснати дейностите на пробива на Водната палата. Работата в зоната на бул. „ Марица-Юг “ би трябвало да се прекрати минимум до реализирането на свиканата изключителна сесия на Общински съвет и избистрянето на изчезнали досега основни експертни мнения, счита Филип Доминов.

800 бесарабски българи изпратиха покъртително отворено писмо до президента Румен Радев, премиера Гълъб Донев и Народното събрание.

Неизправност в газова бутилка оставена на терасата стана причина за пожара в Смирненски. Бдителни поданици на квартала  забелязали пламъци на терасата на 10 етаж от 14-етажен жилищен блок на улица " Равнища ".

10-годишно дете е блъснато в карловското село Розино. Инцидентът е настъпил малко преди 18:00ч., а водачът е избягал от мястото на случая, откакто е бил атакуван от локални роми.

Известният пловдивски дилър Хамди Стойков, по прочут като Шарения се е сбил с граждански служител на реда в клуб „ Сикретс ” .  В събота вечер, по време на инспекция в нощния клуб, Шарения се е държал извънредно несъответстващо, като се е нахвърлил да бие със чиновник. След хулиганския  изблик, Стойков е оказал опозиция при опит да го арестуват и се е наложило униформените да употребяват физическа мощ, с цел да го изкарат от клуба. 

По наша информация от компанията на пловдивския дилър било арестувано и още едно лице по прякор Чеченеца. В него полицията е намерила опиати. 

Казусът с неефективната система за сметоизвозване в Крумово към момента не е позволен. Местните няма къде да изхвърлят едрогабаритни боклуци или други, които не попадат в графата „ битови “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР