Комикът и актьор Кевин Харт беше удостоен с наградата Марк

...
Комикът и актьор Кевин Харт беше удостоен с наградата Марк
Коментари Харесай

Кевин Харт взе наградата за хумор Марк Твен

Комикът и артист Кевин Харт беше почетен с премията " Марк Твен " за американски комизъм на центъра " Кенеди ", съобщи Ройтерс.

На церемонията в неделя вечерта кариерата на своя сътрудник със комбинация от комизъм, закачки и страсти уважиха звезди на комедията като Дейв Шапел, Челси Хендлър и Джери Сайнфелд. 

" Ти ми напомняш за какво толкоз доста обичам комедията ", сподели Шапел, предходен притежател на оценката, обръщайки се към Кевин Харт от сцената на центъра " Кенеди ". Комикът се пошегува, че се е отказал от пътешестване до Ямайка, с цел да участва.

" За мен е чест да познавам човек като теб. Наистина ми се искаше да беше пристигнал, когато самият аз завоювах тази премия ", продължи Дейв Шапел. 

Кевин Харт стана 25-ият притежател на оценката " Марк Твен " за американски комизъм, измежду предходните носители на което с изключение на Шапел са също Адам Сандлър, Упи Голдбърг, Джон Стюарт. 

Харт назова премията " невероятна " и благодари на сътрудниците си, че са се " появили ". Известен с функциите си във филми като " Ченге за един ден ", " Агент и 1/2 ", " Пандиз специалист ", " Бащинство " и други, той е постигнал триумфи като комедиант, кино и ефирен артист, продуцент и предприемач. През 2022 година Кевин Харт започва медийната компания HARTBEAT.

Челси Хендлър подразни Харт за това, че при започване на века, като посетител в шоуто ѝ, е споделил, че е съдбоносен за великолепие. 

" Още в мига, в който се запознахме, беше ясно, че той е съдбоносен за суперзвезда, изключително откакто самичък ми сподели, че това е неговата орис ", сподели тя.

" Възхищавах се на неговия хъс, както и на неговия блян и увереност, и на непрестанната му упорита работа. Те го доведоха довечера тук, където водещата на токшоу, на която той сподели преди време, че е съдбоносен да бъде суперзвезда, в този момент му връчва премия за изцяло творчество ", добави Хендлър.

За индивида и комика Кевин Харт приказваха още Джери Сайнфелд, Кийт Робинсън, Крис Рок. 

През 2018 година Кевин Харт се отдръпна като водещ на церемонията по връчването на премиите " Оскар " през идната година и се извини за " безчувствените " думи, които беше разгласил в някогашната обществена мрежа Туитър за гейовете. Президентката на центъра " Кенеди " Дебора Рътър сподели, че този случай не й е дал съображение да се замисли дали да му връчи премията.

" Работата с комедията е там, че кара всички да се усещат малко неловко ", сподели тя.

Наградата на името известния американски хуморист Марк Твен е учредена през 1998 година Отличието се връчва от центъра за изкуства " Кенеди " на персони, чиито обществени мнения оказват влияние върху обществото, сравнимо с това на Твен, предава Българска телеграфна агенция. Сред предходните му носители са също Джулия Луис-Драйфус, Дейвид Летърман, Лили Томлин, Каръл Бърнет, Джей Лено, Бил Мъри, Тина Фей, Стив Мартин, Еди Мърфи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР