Млада българка трогна хиляди потребители на социалните мрежи след емоционален

...
Млада българка трогна хиляди потребители на социалните мрежи след емоционален
Коментари Харесай

Мечтата на Вики трогна хиляди в мрежата

Млада българка трогна хиляди консуматори на обществените мрежи след прочувствен пост. Часове след него пристигнаха и първите резултати. Ето какво написа Виктория Петрова. 

Здравейте, преди месец бях призната в магистърска стратегия на университета Кеймбридж и ще бъда доста признателна, в случай че можете да споделите този пост, с цел да доближи до оптимално доста хора!

Мечтата ми е да продължа образованието си с магистратура в един от най-хубавите университети в света, Кеймбирдж, в специалността по Мениджмънт, където ще мога да доразвия както техническите, по този начин и лидерските си умения. Голямата ми цел е да употребявам технологията за положителното на хората. След като завърша, желая да се върна в България и да оказвам помощ страната ни да става едно все по-хубаво място за нас. Можете да откриете всичката информация за мен и акцията и да ме подкрепите с подаяние тук:????
https://podkrepi.bg/bg/campaigns/cambridge-leader-it-victoria

• През май месец приключвам бакалавърската си степен по Компютърни науки и изкуствен интелект в Minerva Unviersity в Сан Франциско, Съединени американски щати, с отличен триумф 3.92 от оптимални 4.00.
• Завърших междинното си обучение в Американския лицей в София с отличен триумф.
• Миналата година бях стажант в продължение на 6 месеца като софтуерен инженер в офиса на Uber в София. Там работих по сполучлив план, обвързван с FinTech.
• Занимавам се и с създаване на мобилни приложения. Първото ми приложение, Posture Pal, има над 300 000 консуматори. То употребява датчиците за придвижване във вашите слушалки, с цел да следи наклона на врата и раменете ви, като по този метод оказва помощ да подобрите стойката си и да избегнете гръбначна болежка и изкривявания.
• Разработих математически модел и симулация за попречване на наводнения, които приложих върху района към гр. Пловдив и показах на професор Екатерина Бъчварова в Института за проучване на климата, атмосферата и водите при Българска академия на науките.
• В университет Минерва бях project manager на дребен екип, с който създадохме нов курс за встъпление в програмирането (алгоритмично мислене и встъпление в Python). Курсът се преподава на всички първокурсници.
• Благодарение на обменните стратегии в университета съм живяла и учила в шест разнообразни страни, където развих умения да се приспособявам в разнообразна среда, да поддържам връзка с хора от разнообразни националности и да разбирам техните проблеми.

С помощта на фамилията ми мога да покрия всички разноски с изключение на самата такса за магистратурата. Ако можете да споделите акцията, бих била извънредно признателна! В допълнение аплайвам и за странични стипендии и стажове, с цел да събера най-малко част от средствата ", съобщи в обява бъдещата студентка. 

" Искам да благодаря на всички за поддръжката! С ваша помощ за 24 часа със споделянията, мненията под поста и даренията са събрани над 25 000 лв., което е 30% от цялата сума. Вдъхнахте ми религия, че в действителност е допустимо да събера сумата за образованието ми в Кембридж. Сърдечно ви благодаря! ", сподели Виктория Петрова, денонощие, откакто показа обществено своята история.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР