Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за връчването

...
Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за връчването
Коментари Харесай

Или голяма чест, или капан: Джими Кимъл прие да е водещ на Оскарите за трети път

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за връчването на 95-ите награди " Оскар " през 2023 година, предадоха информационните организации, като цитираха известие на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета.

Организаторите се надяват Кимъл, който бе водещ през 2017 година и 2018 година, да способства за увеличение на намаляващата телевизионна гледаемост и да върне интереса към киноотличията. Той има свое вечерно токшоу по Ей Би Си. 

Jimmy Kimmel returns to host Oscars next year
— BBC News (World) (@BBCWorld)
На церемонията тази година вниманието на публиката бе приковано от шамара, който Уил Смит удари на сцената на комика Крис Рок, разрешил си обидно изявление по адрес на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит. 

Церемонията, предавана по Ей Би Си, означи втората най-ниска гледаемост в историята, напомня Ройтерс.

Видеото с шамара на Смит обаче бе необятно публикувано в обществените медии и доминираше в новинарските заглавия в продължение на дни.



" Да бъда поканен за водещ на премиите " Оскар " за трети път е или огромна чест, или капан ", споделя Джими Кимъл в публикувано изказване. 

Церемонията ще се организира на 12 март 2023 година в " Долби тиътър " в Лос Анджелис.

" Джими е идеалният водещ, който ни оказва помощ да разпознаем невероятни актьори и филми на нашата 95-а гала за премиите " Оскар ", се споделя в изказване на изпълнителния шеф на Академията за кинематографично изкуство и просвета Бил Крамър и на президента й Джанет Янг. " Любовта му към филмите, опитът в телевизионни излъчвания онлайн и умеенето да свързва с нашата световна аудитория ще сътвори незабравимо преживяване за милионите ни фенове по целия свят ", допълват те.

Уил Смит, който завоюва премия " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в " Методът Уилямс ", по-малко от час след случая с Рок обществено се извини на комика. Той обаче получи възбрана да участва на церемониите за отличията  за интервал от 10 години, само че към момента има право да бъде номиниран и да печели.

94-ата гала за връчването на премиите " Оскар " през март т.г. бе водена от комедийните звезди Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР