Комикът Димитър Рачков успя да реабилитира актьора Юлиан Вергов, след

...
Комикът Димитър Рачков успя да реабилитира актьора Юлиан Вергов, след
Коментари Харесай

Рачков реабилитира бияча Вергов

Комикът Димитър Рачков съумя да оправдава артиста Юлиан Вергов, откакто колежката му Диана Димитрова го упрекна, че я е пребил по време на фотосите на сериала „ Откраднат живот “.

 

Припомняме, че през пролетния сезон Вергов бе личност нон грата за дребния екран, само че това се промени със старта на „ С Рачков всичко е допустимо “ предходната неделя. Вергов бе измежду гостите в първия епизод от новия сезон на шоуто, където трябваше да извършва разнообразни задания, будещи смях в публиката.

 

Така след няколкомесечно неявяване бе отворена вратата за връщането на Вергов на дребния екран и реабилитирането му след грандиозния скандал. И въпреки мнозина от сътрудниците му да застанаха на негова страна, направи усещане, че присъединяване му в разнообразни тв излъчвания внезапно секна. Очакваше се тази пролет да се завърне в „ Капките “, само че и там присъединяване му бе анулирано в последния миг.

 

Едва ли някой си е мислил, че това е краят за Вергов. По-скоро това бе нормално мъртвило, до момента в който абсурдът отмине. Очевидно продуцентът Маги Халваджиян е сметнал, че е минало задоволително време, че да може да го върне на екран.

 

По всяка възможност на пролет той още веднъж ще взе участие в „ Капките “. Междувременно следва излизането на няколко кино лентата на огромен екран, в които Вергов играе основна роля.

В същото време кариерата на Диана Димитрова е в трагичен крах и все още има единствено две театрални функции.

Инфо:  Уикенд

Тагове: Юлиан Вергов Димитър Рачков Магърдич Халваджиян Диана Димитрова „ Откраднат живот “ „ С Рачков всичко е допустимо “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР