Коментарите от страна на германски официални представители относно задържането на

...
Коментарите от страна на германски официални представители относно задържането на
Коментари Харесай

Турция обвини Германия в намеса

Коментарите от страна на немски публични представители по отношение на задържането на шестима бранители на човешките права в Турция, в това число и на немски жител, са неприемливи и граничат с интервенция в правосъдната система. Това се споделя в позиция на турското външно министерство, представено от Ройтерс.

 Берлин привика турския дипломат
Берлин привика турския дипломат

45-годишният Петер Щойдтнер е измежду арестуваните

Вчера Германия привика турския дипломат, с цел да получи пояснения, а също по този начин загатна за опцията да се приключи финансовата помощ на Европейски Съюз за Турция.

Един от задържаните по съмнение за принадлежност към терористична организация е шефът на интернационалната правозащитна организация " Амнести интернешънъл " за Турция Идил Есер. " Амнести " оповестиха в тази връзка, че истината и справедливостта са станали " изцяло непознати ". Есер, германецът Петер Щойдтнер и осем други правозащитници бяха задържани този месец, до момента в който участваха на семинар по цифрова сигурност край Истанбул.

 Германия се
Германия се " озъби " на Турция за арестуван правозащитник

Меркел остро разкритикува турските управляващи

Имаше директна интервенция в турската правосъдна система и употребяваните мнения удостоверяват това, се споделя в известие на ведомството на Турция, имайки поради изявления на представителите на немското външно министерство и на държавното управление.

Според турското външно министерство мненията още веднъж демонстрират двойните стандарти на Германия що се отнася до терористите, които би трябвало да бъдат изправени пред правораздаването и поддръжката за членове на терористични групи, които нападат Турция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР