Коментар на границата на заплахата, отправен в ефир от зам.-председателя

...
Коментар на границата на заплахата, отправен в ефир от зам.-председателя
Коментари Харесай

Депутат на Трифонов заговори за Крумови закони заради лапсус на репортер

Коментар на границата на опасността, насочен в ефир от зам.-председателя на „ ИТН “ Тошко Йорданов по адрес на ефирен публицист, провокира остри реакции в обществените мрежи и медийните среди.

В студиото на партийната телевизия „ 7/8 TV” определеният за народен представител и дълготраен сценарист на излъчвания на Слави Трифонов разяснява сегмент от емисия вести на „ Нова телевизия “ от 13 април. В него репортерът Благой Цицелков неправилно афишира, че „ ИТН “ биха приели поддръжка от всички останали политически сили в новия парламент – изказване, с което може да се свърже с адв. Николай Хаджигенов от „ Изправи се! Мутри вън! “.



това стана ясно и се схваща, че репортерът е позволил неточност.

Въпреки това съгласно Йорданов в ефир е била изречена „ мазна неистина “. „ Ако бяхме в Крумова България за тая неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона “, декларира очевидно ядосан сценаристът и партиен зам.-председател.

„ Намираме за притеснителна връзката сред една неволна репортерска неточност и Крумовите закони, направена от водещ, определен за депутат. Подобни аналогии са смущаващи “.

„ АЕЖ напомня на господин Йорданов, че на него в четвъртък му следва да се закълне като народен представител и да съблюдава Конституцията и законите на Република България. Очакваме от него и от всички негови сътрудници в Народното събрание да се управляват от полезностите на 21 век, а не на Средновековието “, подчертаха от Асоциацията на европейските публицисти - България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР