Колосална сума на месец си докарва най-новият крал на фолк

...
Колосална сума на месец си докарва най-новият крал на фолк
Коментари Харесай

Меди лапа по 300 бона на месец

Колосална сума на месец си докарва най-новият крал на фолк небосклона Меди, писа  „ Уикенд ”. Близо 300 000 лв. съумява да прибере звездата единствено от възнаграждения за участия на месец този сезон, завистливо пресмятат негови сътрудници.
Изпълнителят на „ Не, благодаря ”, който по паспорт се споделя Мехмед Гогов, има по 31 гастрола по нощни заведения, клубове и кръчми - съвсем всеки ден или по няколко участия на вечер. С един от най-солидните възнаграждения в сектора - твърдо 8 бона на присъединяване, хитовият реализатор цялостни джоба с големи суми, а уговорките му нямат край. Единствена пречка пред следващия хиляден хонорар бе взаимното присъединяване с Галена в сцена „ Созопол ”, което бе един път променено като дата, защото най-елитните реализатори не съумели да изпълнят залата от първи опит.

Въпреки това Меди си остава един от най-скъпите артисти, а лавината от участия, които има, пълнят обилно джобовете на чалгаджията. Атрактивният ром е много миропомазан, защото няма продуцент и не дели с никого хонорарите си.

Ромското знамение обаче има прекомерно необятни пръсти , хокат го другари и познати - звездата не се скъпи за нито една волност, а поради пачките в джобовете му другари го врънкат за скъпи дарове и почерпки. Фолкпевецът пък от своя страна е вманиачен почитател на високите скорости под лъскави капаци и харчи десетки хиляди за возила, едно от които даже бе откраднато от нагли апаши посред пандемията. Меди няма проблем да обновява автопарка си, но харчовете му на този стадий мъчно могат да надскочат извоюваното - изпълнителят на „ Зарязан ” и дуетна половинка на Константин не стопира с участията по морето и из страната, а солидният му хонорар, еднакъв на този на Преслава, го трансформира в един от най-богатите родни артисти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР