Колкото повече се заравяме в съответните сектори и проблеми, намираме

...
Колкото повече се заравяме в съответните сектори и проблеми, намираме
Коментари Харесай

Кабинетът спира безконтролния теч на пари, отчете повече събрани данъци

Колкото повече се заравяме в съответните браншове и проблеми, намираме освен това от безпорядък - по-скоро систематичен хаос и липса на правила. Реалистичната картина потвърждава нещо, което можем да назоваваме корупция, маскирана в благовидна и законосъобразна форма. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев във вторник на конференция, на която дружно с министрите си регистрира резултатите от първия месец работа на кабинета.

Финансовият министър Асен Василев добави, че главната задача на държавното управление е да спре безконтролното приключване на обществен финансов запас посредством публични поръчки, към този момент са засилени инспекциите в огромните предприятия, увеличена и е събираемостта на налози и мита. Работи се по актуализация на бюджета за тази година като ще се заложи на орязването на финансовите разноски, с цел да не се усили дефицитът.

" С този разбор на активността на служебното държавно управление се опитваме да сложим началото и да покажем единните си старания за превъзмогване на аргументите, които предходната година изкараха доста хора на площадите ", съобщи министър председателят.

По думите му демонстрациите на българските жители от предишното лято са посочили зрялост на демократичния развой в България, само че и блян за смяна за това хората да са водещи в политическия развой и да дефинират дневния ред на партиите, а не да чакат партиите да ги водят, да им дават своите стратегии и на тяхната база да се харесват и да гласоподават за тях.

Без недосегаеми
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР