Колкото и пари да бъдат осигурени за земеделието, те няма

...
Колкото и пари да бъдат осигурени за земеделието, те няма
Коментари Харесай

Ще има ли протести на земеделски производители в България

Колкото и пари да бъдат обезпечени за земеделието, те няма за решат проблемите, в случай че не стартира и действителна работа по политиките за бранша, счита изпълнителния шеф на Българската земеделска камара Светлана Боянова. Ние приказваме за тези политики от години, тъй че това не е нещо което би трябвало да се свързва с идната „ ротация ”. За нас ротацията, ще значи просто вдишване на задължения, само че от други хора, уточни Боянова.

Исканията ни са обосновани и оправдани, не може просто да се декларира, че зърнопроизводителите просто желали едни пари, уточни тя тази заран в предаването на Дарик Агросвят в коментар във връзка утрешната среща на представители на деклариралите подготвеност за нови митинги земеделци с премиера, финансовия и земеделския министър.

Искаме да убедим Асен Василев точно в това, че не става въпрос единствено за това да се дадат едни пари, че колкото и огромен да е един производител има таван на помощта, над който повече не може да бъде субсидиран и концепцията в този момент е да се поддържат не огромните, а дребните и междинните производители. Вижда се, че зелените условия са пред неуспех и по тази причина се надигат митинги в цяла Европа. Земеделците не са срещу да има зелени ограничения, само че не и въвеждани по-този метод, разяснява още Светлана Боянова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР