Колкото и холивудската кариера да звучи като мечта за мнозина,

...
Колкото и холивудската кариера да звучи като мечта за мнозина,
Коментари Харесай

Холивудската двойка, която избра да живее във... ферма

Колкото и холивудската кариера да звучи като фантазия за мнозина, истината е, че тя може и да не се окаже тъкмо такава и някои артисти, които са се докоснали до нея, в даден миг от живота си избират да поемат в друга посока. Такъв избор да вземем за пример вършат Ники Рийд и Иън Сомърхолдър.
 Знаменитостите, които напуснаха Холивуд
Знаменитостите, които напуснаха Холивуд

Шоубизнесът не е за всички

И двамата са известни най-много с функциите си на вампири, само че в разнообразни продукции. Докато Ники Рийд взе участие и в петте кино лентата от сагата " Здрач ", то Иън Сомърхолдър е част от сериала " Дневниците на вампира " в продължение на цели осем сезона. През 2020 година пък двамата артисти си партнират в сериала V Wars на Netflix, само че по всичко проличава, че това може и да е последната им актьорска работа въобще.

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се женят преди осем години и след това вземат решение да заменят огромния град и светлините на прожекторите с по-спокоен метод на живот. Преди повече от година двамата се местят във плантация отвън града, където живеят дружно с двете си деца - шестгодишната си щерка Бодхи и шестмесечния си наследник, чието име още не е обществено оповестено.

" В момента развъждането на децата е най-важното нещо за мен ", споделя 35-годишната актриса пред NewBeauty. В изявлението си за изданието тя издава и малко повече за живота на фамилията отвън Холивуд, като разяснява, че и тя, и брачният партньор ѝ са фокусирани върху няколко неща по едно и също време.

Ники Рийд споделя, че със брачна половинка си Иън Сомърхолдър са работили дружно по документалния филм Common Ground. За продължението на кино лентата им от 2020 година Kiss the Ground тя споделя, че е от " извънредно значение ", защото още веднъж визира тематиката за изменението на климата - наболял проблем, за който всеки би трябвало да се интересува и да се стреми да помогне.

Наред с това, двойката е създател и на компания, която се чака да започва още този месец. Засега обаче повече детайли около активността ѝ не са известни.

Всъщност бизнесът не е нещо напълно ново за Ники Рийд и Иън Сомърхолдър. Актрисата към този момент има лична марка бижута, наречена BaYou With Love. Компанията е известна с това, че основава бижутата си с стабилно добити диаманти, като към този момент те се оферират единствено онлайн, само че с концепцията скоро да могат да бъдат закупени и от физически магазини.
 Иън Сомърхолдър, Ники Рийд и новината за бременността на актрисата
Големите вести на бившето гадже на Нина Добрев

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд има с какво да се похвалят

Колкото до Иън Сомърхолдър, двамата с бившия му сътрудник от " Дневниците на вампира " Пол Уесли не престават да движат лична марка бърбън Brothers Bond Bourbon, която започва през 2020 година, написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР