Колкото и да продължават да показват извънземен футбол, съвременните законодатели

...
Колкото и да продължават да показват извънземен футбол, съвременните законодатели
Коментари Харесай

Стоичков разкри кой ще седне на трона на Меси и Роналдо

Колкото и да не престават да демонстрират извънземен футбол, актуалните законодатели на тази игра Лео Меси и Кристиано Роналдо някой ден ще окачат обувките на пирона. И съгласно легендата на българския футбол Христо Стоичков, към този момент е ясно кой е кандидатът да ги наследи на трона на величието във футбола.

Според Камата, най-големи шансове за това има международният първенец с Франция от предишното лято Килиан Мбапе. Но в случай че желае в действителност да се изкачи на международния връх на футбола, младият французин би трябвало да направи една решителна крачка - да си тръгне от ПСЖ.

За него французите заплатиха 180 млн. евро на Монако преди две години, а в последно време младокът дава индикации, че към този момент не му се стои на "Парк де Пренс ". И съгласно Стоичков, би трябвало към този момент да се реши на тази крачка. Интерес към него има от Реал Мадрид.

"Килиан Мбапе може да бъде наследникът на Меси и Роналдо. Въпросът е, че с цел да го стори, би трябвало да напусне комфорта на ПСЖ и да отиде някъде, където да потвърди статута си. Просто би трябвало да го стори ", съобщи Камата пред "Унивижън ", където се подвизава като водещ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР