Колкото и да е популярна Pokémon GO, едно нещо винаги

...
Колкото и да е популярна Pokémon GO, едно нещо винаги
Коментари Харесай

Битките с други играчи вдъхват нов живот на Pokémon GO

Колкото и да е известна Pokémon GO , едно нещо постоянно ѝ е липсвало: опцията да изправите вашите джобни чудовища непосредствено против тези на различен треньор. Това в действителност е много необичайно, като се замислите, тъй като това действително е смисълът на цялата поредност. Но мобилната игра най-накрая ще бъде ъпдейтната с такава алтернатива преди края на годината.
Pokémon GO дебютира като същински феновен преди да се срине, откакто всички схванаха какъв брой обикновена е „играта“. Подобрените обществени функционалности и някои геймплей новости съумяха да върнат най-малко малко от играчите назад. Сега дълго чаканият PvP режим съставлява късмет за Niantic да резервира някаква общественост към играта.

На всички обаче е ясно, че Pokémon GO принадлежи на предишното и с бързи темпове се трансформира в любопитна, въпреки и незначителна, записка под линия в срамната глава от историята на гейминга, наречена „Мобилни игри“. Дори Niantic избира да приказва към този момент за новите си планове, вместо да се връща към Pokémon GO. Единият от тях е Ingress Prime , което съставлява самобитна повторна премиера на играта, на която Pokémon GO в действителност е основана. Тя също би трябвало да започва до края на годината. Другото заглавие е Harry Potter: Wizards Unite , което без подозрение ще накара много хора да размахват глуповато телефоните си и да шептят неразбрани заклинания. AR играта би трябвало също да излезе до декември, което значи, че празничният сезон ще бъде много претрупан.

Това или просто седнете пред тв приемника с контролер в ръка и не се занимавайте с тези нелепости.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР