Колко от кметовете на нашия град от неговото създаване до

...
Колко от кметовете на нашия град от неговото създаване до
Коментари Харесай

Мараджиев: Всички кметове на Стамболийски са достойни

Колко от кметовете на нашия град от неговото основаване до в този момент помним с делата, които са оставили след себе си? Много!

Ако някой не знае кои са те, може да ги види на фотосите на входа на Общината, написа на страницата си във фейсбук актуалният кмет втори мандат на община Стамболийски Георги Мараджиев.

Всеки кмет е желал да реализира повече за града, в който живее. Някои са имали по-големи благоприятни условия, други по-малки! Но всеки един, минал през жарта на кметската администрация, е търсил най-хубавото за своите съграждани! – споделя Мараджиев.

Той точно е предложил и Общинският съвет го е подкрепил всички кметове да бъдат оповестени за почетни жители на Стамболийски.

И в този момент, когато целият център е разкопан, когато от най-малко 30 години не е юридически ремонт на читалището, когато виждам след себе си нов подлез, нов надлез, новите пътища, улици, здания, паркове, поликлиника, извоювани планове за милиони, си споделям: Това всеки кмет го е желал! – споделя Мараджиев.

Той изброява и дилемите, които гони за дотъкмяване през втория си мантад:

След две години ще се смени детската площадка. Но пътищата остават за доста години, улиците остават, не се прави ремонт на читалище вътре и извън всяка година! А този прелестен център с нови фонтани!!! И ново лятно кино, и нов екопарк ще ги има. Още какъв брой улици ще се ремонтират, тротоари, кръгово в кв. „Полатово“, LED осветяване, водородни съоръжения за отопление на детските градини, нов физкултурен салон! И още доста други придобивки!

Това ме кара да стъпвам самоуверено в тази плам, тъй като знам какво следва да се построи не за една или две години, а за много години напред! Знам, че и църквата ще построим с Божията воля!

През 2015 година знаех какво ще направя за 4 години! През 2019-та знаех какво ще направя за идващите 4 години! Знам какво ще направя и за идващия мандат! Продължаваме напред!

А за фотография на стената като някогашен кмет е още рано! – заключава Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР