Настъпи промяна в датата и мястото за предстоящото гостуване на

...
Настъпи промяна в датата и мястото за предстоящото гостуване на
Коментари Харесай

Гигант срещу Локо II на Лаута


Настъпи смяна в датата и мястото за идното посещение на Гигант (Съединение) на Локомотив II (Пловдив) от 37 кръг на Югоизточната Трета лига.

Срещата ще се играе на 27 май (понеделник) от 18:00 часа вместо на 26 май (неделя). Причината е, че в неделя първият тим на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в мач от Първа лига.

Домакините от Пловдив употребяват за мачовете на втория си тим или стадион „ Пловдив “, или този в село Садово, само че с оглед обстоятелството, че първият отбор завършва сезона, има опция и вторият тим да играе на централния терен на стадион „ Локомотив “ в парк „ Лаута “.

Така двата тима – Локомотив II (Пловдив) и Гигант (Съединение), реализираха взаимна сделка да играят в понеделник (27 май) на „ Лаута “ вместо в село Садово.

„ За нас няма никакъв проблем да изместим мача с един ден в случай, че имаме опция да играем на главния терен на стадион „ Локомотив “ в парк „ Лаута “, вместо в село Садово. Предпочетохме да излезем на „ Лаута “… “, разясниха от Гигант (Съединение).

Само преди няколко дни точно на стадион „ Локомотив “ „ смърфовете “ означиха 20 години от извоюваната шампионска купа през 2004 година, събирайки съвсем целия състав отпред с тогавашния старши треньор Едуард Ераносян.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР