За изминалите три години държавата ни катастрофира, едни случайни хора

...
За изминалите три години държавата ни катастрофира, едни случайни хора
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: „Политика се прави със сърце и лице обърнато към хората“

„ За миналите три години страната ни катастрофира, едни инцидентни хора пристигнаха от на никое място, развъртяха се и провокираха рецесии – и политическа, и икономическа, и енергийна, и бежанска, рецесия в институциите, само че най-тежката е рецесията на доверие.

Един извършител на конституцията стана и министър, и министър председател, а неговите хора от Политическа партия се пробваха да си присвоят службите, желаеха да вършат избори с тяхно Министерство на вътрешните работи, ремонтираха конституцията, фалшифицираха документи. И в един миг против забележимите резултати на ГЕРБ видяхме подправените обещания на Политическа партия. Време е  с гласа си на 9 юни на кажем стоп на тези, хора, които работеха единствено за персонална полза.

Така лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Цвета Караянчева се обърна към множеството, събрало се на предизборна среща в читалището на Раковски. Поканата към тях бе отправена от претендента за народен представител от региона Младен Шишков. Да го поддържат пристигнаха претендентите за народни представители Пламен Спасов, Ваня Лазарова, Румяна Апостолова, кметът на общината Павел Гуджеров, регионалният координатор Георги Мараджиев и претендентът за члена на европейския парламент Асим Адемов.



„ Време е на нищоправенето на Промяната да кажем стоп и да изведем страната от безпътицата с безапелационен резултат за ГЕРБ-СДС. Само по този начин ще можем да продължим европейското развиване на България “, акцентира от сцената Шишков.

Той употребява моментът да призове съгражданите си да гласоподават интензивно освен за депутати за Народно събрание, само че и за членове на Екологичен потенциал, с цел да имаме мощен глас в сърцето на Европа.

„ Смисълът на политиката е да вършим нещо положително за хората и когато една партия прави това положително, тя би трябвало да има безапелационна победа на изборите “. С тези думи на водача на ГЕРБ Бойко Борисов претендентът за евродепутат Асим Адемов се обърна към хората в залата. Той акцентира, че всяко едно решение, което се взима в Европарламента, рано или късно стига до България и дава своето отражение върху живота ни. За това е значимо да имаме мощно посланичество там, където може да се защитят националните ползи.



„ Лесно е даваш гръмки обещания – само че е мъчно след това да погледнеш хората в очите, откакто си ги излъгал. Бяхме очевидци на некомпетентността и безсилието на хората на ПП-ДБ и е извънредно време да върнем страната ни на верния път на развиване. Време е да изберем водача, който може да го направи и може да носи политическата отговорност за това, с цел да имаме мощна България в постоянна Европа “, прикани от трибуната Цвета Караянчева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР