Колин Рууни и Уейн Рууни се отправиха в чужбина, за

...
Колин Рууни и Уейн Рууни се отправиха в чужбина, за
Коментари Харесай

Колийн Рууни се възхищава в прозрачна рокля на пътуване в Дубай с Уейн след излизането му от Бирмингам Сити

Колин Рууни и Уейн Рууни се насочиха в чужбина, с цел да попият малко слънце през зимната почивка, като се върнаха в Обединените арабски емирства за празника.

Двойката показа, че е в Дубай, откакто преди този момент няколко пъти са посещавали града дружно. Не е ясно дали 37-годишната Колийн и 38-годишният Уейн са надалеч с четирите си деца Кай, 14, Клей, 10, Кит, осем и Кас, пет.

Публикувайки за ваканцията, Колийн изпрати на Instagram в понеделник, с цел да показа фотография на себе си и Уейн с почитателите си в платформата. На него се вижда по какъв начин неотдавна двойката театралничи дружно пред място във ваканционната дестинация.

Снимката демонстрира Колийн, която моделира бежов транспарантен топ и подобаваща пола за вечерта. Тя избра да носи чифт сандали като част от тоалета за мотива. Авторката се добави със златна чанта и координирани обеци.

Тя беше забелязана до брачна половинка си Уейн, като двойката се прегръщаше един различен на фотографията. Уейн беше решил да облече бежов пуловер, чифт черни пантал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР