Коледната украса в Благоевград отново стана обект на посегателство. Този

...
Коледната украса в Благоевград отново стана обект на посегателство. Този
Коментари Харесай

На кого и защо пречи коледната украса в Благоевград? – част поредна…

Коледната декорация в Благоевград още веднъж стана обект на посягане. Този път вандали повредиха празнични детайли, сложени на елхата, намираща се на пл. „ Георги Измирлиев “ в регионалния център на Пиринско. Актът е сниман от камери, част от видеонаблюдението в града. На фрагментите се вижда група младежи, които излизат от нощно заведение и минават през площадното пространство. Видеото демонстрира по какъв начин един от тях умишлено отскубва част от празничната декорация на коледното дърво.

За случая са сезирани органите на реда.

Само преди по-малко от две седмици вандали посегнаха и пробваха да унищожат светещите коледни лампички, сложени на пл. „ Георги Измирлиев “.

Община Благоевград, в лицето на кмета Илко Стоянов, непрестанно се стреми да основава по-красива и приветлива градска среда, само че общинско имущество постоянно става обект на посягане.

Жителите, които имат информация за извършители и вандалски прояви могат да подават сигнали, както на полицейските управляващи, по този начин и дежурните денонощни телефонни линии към Община Благоевград - 073/ 88 44 34 и 073/ 88 44 06.

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР