Столичният квартал Мусагеница“ осъмна с асфалтирани дървета, съобщават възмутени граждани

...
Столичният квартал Мусагеница“ осъмна с асфалтирани дървета, съобщават възмутени граждани
Коментари Харесай

Асфалтираха дървета в столичния квартал „Мусагеница“

Столичният квартал „ Мусагеница “ осъмна с асфалтирани дървета, оповестяват възмутени жители в собствен сигнал до Tribune. Престъпното действие е осъществено през почивните дни пред един от питателните магазини в квартала.

„ Мястото беше хубава градинка. Първо посипаха трошляк, след това отрязаха храстите и 1-2 дървета, а в този момент асфалтираха останалите. Пет дървета ще бъдат унищожени. Там не е нужен паркинг. Това е квартален магазин, в него пазарят единствено хора от „ Мусагеница “, както и пациенти на близката болница по онкология. Пред никой от магазините ни няма паркинг, даже пред огромните. Предвид това, че асфалтирането е станало в почивните дни, допускаме, че е осъществено без позволение от общината “, оплакаха се поданици на квартала, които към този момент са подали сигнал до общинската администрация.

Кметът на регион „ Студентски “ Петко Горанов удостовери, че дейностите на причинителя са безусловно противозаконни.

По думите му това е безчинство, като дейностите не са съгласувани с администрацията. По думите на Горанов това е злоумишлено в почивните дни и ще бъдат подхванати ограничения за определяне на всички обстоятелства и условия.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР