Коледата ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра

...
Коледата ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра
Коментари Харесай

Нещо невероятно красиво направиха Радев и съпругата му в президентството

Коледата ни зарежда с доста добрина, дава ни доста религия и доста вяра, носи ни фантазии, фантазии във всяко едно детско сърце. Това сподели президентът Румен Радев.

Той и брачната половинка му Десислава Радева се срещнаха с деца, подкрепени от " Българската Коледа “ и всички дружно украсиха Коледната елха. Дни преди един от най-светлите и красиви празници, президентът благодари на децата, че помогнаха дружно да украсят тяхната елхата. Той им пожела и усмивки, които да сияят както Коледното дърво. " Да носите доста наслада на вашите родители, най-много да бъдете здрави, да не спирате да мечтаете и да сбъднете всичките си мечти”, пожела президнетът.



Сградата на администрацията на президента през днешния ден бе огласена и от музиката на децата от група „ Бон-Бон”. Чуха се и творби, отдадени на идните празници изпълнени от артисти. Тук бяха и Юлиан Вергов, в Слава Рачева, Владимир Пенев и Владимир Карамазов. А всички дружно подсетиха, че Коледа е и празник на добротата и благотворителността.



Преди седмица в Пловдив президентът Румен Радев публично разгласи старта на благотворителната самодейност „ Българската Коледа” 2017/2018 година , която се организира под негов патронаж. „ В поддръжка на избавения детски живот “ е тематиката на петнадесетото издание на самодейността. Приключилата акция 2016/2017г. на „ Българската Коледа”, отдадена на децата с тежки хронични болести, съумя да събере 2 650 000 лева, с които са подкрепени 474 деца със сумата от 702 895 лева и е дарена здравна инсталация за 30 лечебни заведения от цялатаа страна – академични и многопрофилни лечебни заведения за интензивно лекуване на обща стойност 1 766 774 лева

БЛИЦ напомня, че преди време „ Дондуков “ 2 гръмна с информация, от която може да си изпати всеки един българин точно поради „ Българската Коледа” .



Източници: Канал 3 и БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР