Коледа е магия и любов и всяко дете чака с

...
Коледа е магия и любов и всяко дете чака с
Коментари Харесай

Едно дете чака магия, стани магьосник – подари му книга!

 Коледа е магия и обич и всяко дете чака с неспокойствие идващите празници и мечтаните дарове.

За страдание има доста деца, които мечтаят да получат книга, само че това в никакъв случай не се случва. Всъщност, всяко пето дете в България няма книжки, подобаващи за неговата възраст.

Васко, на 7 години, си мечтае за " Златна книга на приказките “. Миши, на 6 – за приказки за принцове и принцеси. А Памела, на 14 – за " Хари Потър и даровете на гибелта “. Днес всеки може да стане вълшебник и да направи магия за някой от тях.

Достатъчно е да избере предпочитание от листата на платформата, да купи мечтаната книга и да я изпрати на детето до 16 декември, като следва инструкциите, които ще получи. Така всеки може да подари нов свят, странствуване или премеждие.

Кампанията " Едно дете чака магия. Стани вълшебник – подари му книга! “  ще продължи до 16 декември. Тя се организира в границите на Софийски интернационален книжовен фестивал за деца и младежи в партньорство с Национална мрежа за децата и с поддръжката на Experian.

Желанията на децата са събрани благодарение на членовете на Национална мрежа за децата, които всеки ден работят в поддръжка на деца и техните фамилии. С тяхна помощ всяка магия ще доближи тъкмо до детето, което я чака в точния момент за Коледа.

Децата в листата са със личните си имена или с псевдоними, които са им избрали хората, които събраха желанията им, с цел да запазят персоналното им пространство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР