Британското правителство предлага в училищата в Англия да бъде забранено

...
Британското правителство предлага в училищата в Англия да бъде забранено
Коментари Харесай

Забраняват сексуалното възпитание за най-малките в училище на Острова

Британското държавно управление предлага в учебните заведения в Англия да бъде неразрешено да преподават полово образование на деца под девет години.

Правителствен източник е декларирал пред Би Би Си, че предлагането включва проекти за възбрана децата да бъдат обучавани за полова еднаквост.

Новите насоки на държавното управление за учебните заведения ще бъдат оповестени в четвъртък. Би Би Си се базира на държавен източник, че министрите са уверени, че по-ясни насоки ще обезпечат поддръжка за учителите и утешение за родителите и ще дефинират кои тематики би трябвало да се преподават на учениците на каква възраст.

Твърди се, че има директива учителите да са наясно, че така наречен джендър идеология се оспорва.

Директори на учебни заведения обявиха пред медията, че няма доказателства за необятно публикуван проблем по въпроса. Прегледът на законовите насоки по отношение на връзките и половото образование беше разгласен от министър-председателя Риши Сунак след опасения, че

някои деца са били изложени на " неуместно наличие ".

Но ръководителят на Асоциацията на шефовете на началните учебни заведения в графство Съфолк сподели, че предложенията на държавното управление няма да създадат нещата кой знае какъв брой по-различни. Ребека Лийк, която също е краткотрайно изпълняващ длъжността шеф в главно учебно заведение на север от Ипсуич, сподели в програмата Today на BBC Radio 4, че половото обучение нормално не се преподава в началните учебни заведения до 6-та година и

" родителите към този момент имат право да отдръпват " детето си, в случай че те желаят.

Пепе Ди`Ясио, шеф в учебно заведение в Ротъръм пък счита, че учениците се употребяват в " политическа игра ". Националната асоциация на шефовете по-рано бе декларирала, че прегледът е " политически стимулиран ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР