Коледа чука на вратата и освен за трапезата, е добре

...
Коледа чука на вратата и освен за трапезата, е добре
Коментари Харесай

Как да бъдем звездата на вечерта на Коледа

Коледа чука на вратата и с изключение на за трапезата, е добре да помислим и за празничните си тоалети. Вероятно графикът ни е претрупан с посрещане на посетители и визити в домовете на близки и другари. И в случай че желаеме да си спестим напрежението от чуденето в последния миг какво да облечем, ето няколко хрумвания с класическите коледни цветове - бяло, алено и зелено.
 5 хрумвания за коледен маникюр
5 хрумвания за коледен маникюр

В празнично въодушевление сме

Е, евентуално и тази година няма да изневерим на оня коледен пуловер, който обличаме единствено за малко и единствено за фотоси, тъй като в него се усещаме по-скоро неуместно, в сравнение с празнично. Но има и различен метод да сме в крайник с духа на Коледа и междувременно да сме елегантни и секси.

Навън не е снежна приказка, само че температурите си остават ниски. Затова е добре да помислим за тоалети, които не просто са красиви, само че и топлят. Перфектната за случая материя е кадифе - меко, топло и елегантно.
 Снимка 646826

Кашмирените пуловери също могат съвършено да се съчетаят с пола за по-празнична и в същото време удобна визия. Разбира се, за някое празненство, което ще вдигне градусите на настроението, ще заложим и на коприна или сатен.

Трите коледни цвята може да носим както настрана, по този начин и в композиция. За съвършено приключена празнична визия ги допълваме със сребристи или златисти акценти. Ползволени са опити с разнообразни нюанси на бялото, зеленото и аленото и да заложим навръх тези, които са ни по усета. Може да заложим на виненочервено, мрачно бордо или цвят тъмна слива, с които аленото пасва на повече тонове на кожата. При зеленото пък добър избор са изумруд и мрачен нефрит.
 Снимка 646828

Но типичен си остават тъмнозеленото и тъмночервеното. Например тъмночервена рокля с изумруденозелени аксесоари и снежнобели акценти, които притеглят вниманието. А черното и бежовото са спомагателните цветове, с които няма да сгрешим при съчетаването, предава Lifestyle Asia.
 Свещи, коледна украса и по какъв начин да отстраняваме петната от восък от облекла, и текстил
3 метода за унищожаване на петната от восък

Коледните празници допускат много такива

Черешката на тортата на празничната ни визия обаче постоянно си остават блестящите акценти. Дали под формата на бижута, дребен клъч, обувки или украшения по облеклата - значимо е постоянно да участват, с цел да бъдат всички погледи вперени в нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР