Кокошка беше заловена, докато се промъква край зоната на сигурност

...
Кокошка беше заловена, докато се промъква край зоната на сигурност
Коментари Харесай

"Саботаж": Кокошка се опита да проникне в Пентагона

Кокошка беше хваната, до момента в който " се промъква край зоната на сигурност на Пентагон а " - една от най-строго охраняваните здания в света, написа в. Washington Post.

Според " Лигата за отбрана на животните в Арлингтън " скитащата кокошка е била видяна покрай пропускателен пункт на строго охранявания щаб на защитата на Съединени американски щати.

Пилето „ е хванато да се промъква из зоната за сигурност в Пентагон а “, се споделя в обява в Twitter на организацията за хуманното отношение към животните, която била извикана, с цел да се погрижи за пернатия извършител.

Въпреки това, тя разкри породата на пилето - Червен Роуд Айлънд, като означи, че то е доста атрактивен представител на типа.

Откъде е пристигнала кокошка та не е ясно, а наличието ѝ в Пентагон а наподобява е необяснимо.

Опитът за навлизане в Пентагон а е отразен и от в. " Military Times ": " Дали просто се е изгубила, или се е опитвала да пресече улицата? Или е шпионка с задача да открадне държавни секрети? Засега тя държи човката си затворена ", написа вестникът, профилиран във военни каузи.

Сърфиращи в интернет предложиха кокошка та да бъде наречена Етел Розенберг, на известната американка, арестувана и екзекутирана за шпионаж в интерес на Съюз на съветските социалистически републики през 50-те години на предишния век. От лигата за животни обаче са предпочели да кръстят птицата по различен метод. Те ѝ дали името Хени Пени, асоциирайки го с известна детска приказка.

 

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР