Кока-Кола ХБК България отбелязва годишнините на двата си завода в

...
Кока-Кола ХБК България отбелязва годишнините на двата си завода в
Коментари Харесай

"Кока-Кола ХБК България" отбелязва годишнините на производствените си центрове със специален филм

" Кока-Кола ХБК България " отбелязва годишнините на двата си завода в България - в Костинброд и Банкя, със специфичен филм, който споделя историята им и показва хората, които стоят зад производството на продуктите. Специално за 25-годишнината на индустриалния център за газирани безалкохолни питиета в Костинброд и 15-годишнината на този за минерална вода - в Банкя, " Кока-Кола ХБК България " ще потопи феновете в магията на производството и ще ги запознае с някои от основните герои, с помощта на които обичаните им питиета стигат до тях. Водена от убеждението, че хората са главният мотор както на бизнеса, по този начин и на напредъка на една организация, системата слага точно тях във фокуса на акцията.

Уникалният по рода си филм показва както основни моменти от огромното произвеждане и стадиите на развиване и рационализация на мощностите, по този начин и персоналните истории на хората, които са движещата мощ на целия развой. Сред тях са чиновници с дълготраен трудов стаж и такива, които са се включили към екипа на компанията през последните години. Общото сред всички са пристрастеността и отдадеността, която влагат в работата си, а крайната им цел - качествени артикули, задоволени клиенти и щастливи консуматори. Всеки един от над 500-те експерти, работещи в двата завода, има своя принос и диря в историята им. Филмът открехва вратата към персоналния свят и мотивацията им, страстите, които съпътстват работата за една от най-вълнуващите компании и желан шеф в България, и прекарванията, останали в спомените им, свързани с обичаните артикули и обичаното работно място.

Мини филмът е разграничен на 5 къси епизода, които единствено в няколко минути илюстрират мащаба и метода, по който действат двата индустриални центъра. Всеки от епизодите, които ще бъдат показани в идващите седмици в онлайн пространството, е основан на един от петте стратегически стълба за развиване на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета, Партньори.

Първият епизод - " Пътят на бутилката ", е самобитна увертюра за феновете в света на производството на " Кока-Кола " в България. В него вземат участие дългогодишни чиновници в заводите, някои от тях с трудов стаж от 20 и повече години. Моравка Сергеева (лаборант - Костинброд) споделя спомените от първите си работни дни и вълнението да бъдe част от историята на " Кока-Кола ". Николай Дойнов (машинен оператор - Костинброд) и Иван Гигов (началник-смяна " Бутилиращи линии " - Банкя) описват за тънкостите на индустриалните процеси.
Борислав Алексиев (машинен оператор - Костинброд), Красимир Щиплиев (ръководител отдел " Производство " - Костинброд) и Асен Момчилов (ръководител " Поддръжка " - Банкя) показват пътя на една бутилка с напитка и трансформацията, която тя претърпява, преди да попадне в ръцете на потребителите - от пластмасов PET материал, през преформа до подготвен първокачествен артикул.
Евтим Евтимов (инженер " Проекти и произвеждане " - Костинброд) пък споделя безредици, свързани с еволюцията и модернизацията на индустриалния развой, а Цветелина Михайлова ( машинен оператор с повече от 15 години опит в Банкя) споделя за машините, с които работи и които познава до най-малкия подробност.

Първият епизод е към този момент онлайн, а през идващите седмици ще бъдат показани и останалите елементи от поредицата, с която системата на " Кока-Кола " в България отбелязва годишнините на двата си индустриални центъра у нас - Костинброд (25 години) и Банкя (15 години).

" Кока-Кола ХБК България " отбелязва годишнините на двата си завода в България - в Костинброд и Банкя, със специфичен филм, който споделя историята им и показва хората, които стоят зад производството на продуктите. Специално за 25-годишнината на индустриалния център за газирани безалкохолни питиета в Костинброд и 15-годишнината на този за минерална вода - в Банкя, " Кока-Кола ХБК България " ще потопи феновете в магията на производството и ще ги запознае с някои от основните герои, с помощта на които обичаните им питиета стигат до тях. Водена от убеждението, че хората са главният мотор както на бизнеса, по този начин и на напредъка на една организация, системата слага точно тях във фокуса на акцията.Уникалният по рода си филм показва както основни моменти от огромното произвеждане и стадиите на развиване и рационализация на мощностите, по този начин и персоналните истории на хората, които са движещата мощ на целия развой. Сред тях са чиновници с дълготраен трудов стаж и такива, които са се включили към екипа на компанията през последните години. Общото сред всички са пристрастеността и отдадеността, която влагат в работата си, а крайната им цел - качествени артикули, задоволени клиенти и щастливи консуматори. Всеки един от над 500-те експерти, работещи в двата завода, има своя принос и диря в историята им. Филмът открехва вратата към персоналния свят и мотивацията им, страстите, които съпътстват работата за една от най-вълнуващите компании и желан шеф в България, и прекарванията, останали в спомените им, свързани с обичаните артикули и обичаното работно място.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети 0

Капитал Фейсбук Twitter
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР