Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Тя е изложена

...
Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Тя е изложена
Коментари Харесай

Това са признаците, че кожата ви старее ПО-БЪРЗО от нормалното

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Тя е изложена на вътрешни и външни въздействия от самото начало и ни пази от околната среда. Някои хора наподобяват по-младолики за възрастта си, само че при други признаците на прибързано стареене са налице. Ето по какъв начин да разпознаете, че кожата ви се нуждае от повече грижа, с цел да остане по-млада за по-дълго.

Суха и сензитивна

Ако кожата ви е прекомерно суха, то това се дължи на приема на вода и външния баланс на дермата. Хидратирайте добре лицето си и си правете подхранващи маски, които да заключват водата в кожата за по-дълго. Сухата кожа е по-склонна на образуването на бръчки и стареене. Като добавки можете да употребявате колаген, който подкрепя еластичността и здравия тип на кожата, косата и ноктите.

Поява на бръчици

Избегнете бръчките към очите с тези препоръки

Ако след мимики остават дребни бръчици, които не си отиват елементарно, то това е симптом, че кожата ви стартира процеси на стареене. Осигурете си задоволително протеин в храненето, потребни мазнини и Омега-3, намалете захарта и използвайте кремове за стягане и околоочен силует.
Избегнете бръчките към очите с тези препоръки
Бръчките към очите безспорно затвърждават мястото си там от ден на ден с всяка минала година. Често са резултат от голям брой фактори:...
Прочети повече
Поява на петна

Свикнали сме, че през лятото появяването на петна е нещо обикновено, наред с изгарянията и зачервяванията. Слънцето обаче вреди доста повече на кожата ни, в сравнение с осъзнаваме. То способства за процесите на прибързано стареене на клетките, дехидратира кожата и въздейства на верния баланс на веществата. Винаги използвайте слънцезащитни артикули, когато излизате от у дома, без значение от сезона.

Как да се защитим в точния момент?

Как запушвате порите си без да знаете

Наблягайте на цветна диета, която ви обезпечава потребни субстанции. Яжте повече сурови, варени храни, избягвайте пърженото, бялата захар и намалете кофеина. Залагайте на плодове, които са естествени антиоксиданти. Не подценявайте съня си положителната грижа за кожата. Винаги си лягайте с добре почистено лице и не пропускайте както хидратацията, по този начин и слънцезащитата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР