Кои са най-големите грешки, които мъжете допускат по време на

...
Кои са най-големите грешки, които мъжете допускат по време на
Коментари Харесай

Вижте най-големите грешки на мъжете по време на секс

Кои са най-големите неточности, които мъжете позволяват по време на секс? Отговор на този въпрос дава английско изследване, обхванало 1000 дами, написа в. "Дейли остарял ".

Съдейки по резултатите от допитването на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, внушителните 74 % от участничките смятат неналичието на любовна предигра за най-сериозното мъжко провинение. Представителите на мощния пол, които стигат до кулминационната точка в половия акт първи, са гледани с неприятно око от 68 % от дамите. Третото най-сериозно "креватно провинение " на мъжете, съгласно 62 % от дамите, е тромавостта.

Някои дами евентуално харесват сътрудниците да им нашепват мръсни думички по време на секс, само че множеството представителки на нежния пол не утвърждават грубите и цинични слова. Черна точка носи на мъжете и неналичието на другарство и фамилиарност след края на половия акт.

Сред най-сериозните провинения на мъжете в леглото дамите открояват още бързото им заспиване след секс, мненията във връзка с дамското тяло, допускането, че знаят какво желае партньорката, придържането към личния полов проект и игнорирането на езика на дамското тяло, и възприемането на секса като чисто физически акт без прочувствена ангажираност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР