Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Очакваше

...
Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Очакваше
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Не бих пожелала на никого да минава през толкова интензивна атака

„ Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Очакваше се, че офанзивите ще бъдат главно по линия на политиките. Оказа се, че другите сили работят по друг метод. Така или другояче не бих поискала на никого да минава през толкоз интензивна офанзива “. Това сподели пред БТВ Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “.
Прочетете още
Бориславова беше началник на кабинета на Кирил Петков, когато той беше министър председател. Тя не беше в листите на Политическа партия за 48-ия парламент, само че сега е на второ място в листата на обединението „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ в 24 МИР в София.

В края на февруари тя разгласи, че  ще съди сценаристите на Слави Трифонов за клюка и уронване на името поради „ Песен за Лена “.

„ Разбирам за какво те го направиха – не бяха удовлетворени от това, че са изпадаща политическа мощ, че не се получиха някои от нещата, които те желаеха за присвоят в ръководството. Без неприятни усеща – има си канален ред. Това не е първото дело против телевизия 7/8 за сходни неща, няма и да е първото извоювано дело “, разяснява кандидат-депутатът на Политическа партия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР