Когато Valve обяви Counter-Strike 2 през март, компанията обеща да

...
Когато Valve обяви Counter-Strike 2 през март, компанията обеща да
Коментари Харесай

Valve намекна за датата на пускане на Counter-Strike 2

Когато Valve разгласи Counter-Strike 2 през март, компанията даде обещание да я пусне в стеснен тестов режим през лятото. Календарното лято към този момент мина, астрономическото лято е към края си, а помен от играта към момента няма. Изглежда обаче, че няма да ни се наложи да чакаме дълго.

Шест думи в туит от формалния микроблог на разработчиците обаче мигновено убедиха общността, че дълго чаканата премиера на Counter-Strike 2 ще се състои идната седмица на 27 септември.

„ Какво ще вършиме идната сряда? “

това е „ много характерен “ метод за студиото да разгласи датата на премиерата

Фактът, че упоменатият туит не е инцидентно взаимоотношение с аудиторията, се удостоверява и от новата корица на профила на Counter-Strike 2 в X (Twitter), което към този момент съдържа същото известие (изображението по-долу).

Counter-Strike 2 към момента е в затворена бета версия, само че през последните седмици Valve стартира да кани от ден на ден консуматори да я тестват. Смята се, че 60% от играчите на CS:GO към този момент са получили достъп до играта.

При стартирането си Counter-Strike 2 ще бъде безвъзмезден ъпгрейд на CS:GO до версията на енджина Source 2. Надстройката ще предлага разнообразни механически усъвършенствания, както и всички притежавани скинове от CS:GO ще бъдат пренесени в новата игра.

Counter-Strike 2 ще бъде първото издание от главната серия с цифра в заглавието за повече от 20 години от съществуването ѝ. Прогресията на главната серия в този момент е следната: Counter-Strike, Counter-Strike: Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike Source, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР