Когато в уеб пространството се появи първата информация за смартфона

...
Когато в уеб пространството се появи първата информация за смартфона
Коментари Харесай

Смартфонът-тухла: ето как изглежда Energizer със своята рекордна батерия

Когато в уеб пространството се появи първата информация за смарт телефона Energizer с невероятната акумулаторна батерия с потенциал 18 000 mAh, никой не подозираше какъв брой голям ще бъде неговият корпус. Публикуваните рендери посочваха единствено предния панел и гърба на мобилното устройство, като нямаше ракурс. А в този момент, на интернационалното ревю MWC 2019 телефонът бе показан от всички страни.



И по този начин е ясно, че сходна батерия няма по какъв начин да се помести в един стилен корпус. Но той се оказа толкоз огромен, че чак наподобява недействителен. Смартфонът наподобява не просто пълен, той е колосален и е необхватен даже и за най-голямата ръка.



Ето по какъв начин наподобява Energizer, съпоставен с LG V40:



И макар, че смарт телефонът Energizer Power Max P18K Pop е толкоз голям, производителят не е съумял напълно да прибере главната камера в корпуса и тя изпъква над задния панел. Но компанията съобщи, че смарт телефонът обезпечава до 90 часа самостоятелна работа в режим на непрекъснати диалози, както и 100 часа слушане на музика и до 48 часа гледане на видео. В режим на подготвеност устройството устоя до 50 дни.



Смартфонът Energizer Power Max P18K Pop е оборудван с 6,2-инчов екран с резолюция 2340х1080 пиксела. Предната камера е изскачаща, двойна с резолюция 16+2 МР. Основната камера е тройна с резолюция 15+2+2 МР. Телефонът се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P70 и разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Цената не бе обявена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР