Когато топлината и влагата работят в дуо, те са способни

...
Когато топлината и влагата работят в дуо, те са способни
Коментари Харесай

13 прически, с които да преборите влагата този сезон

Когато топлината и влагата работят в дуо, те са способни да създадат и най-здравата коса уязвима към бухване и раздробяване. Къдравите дами, които четат това, знаят тъкмо защо приказваме. Предстоят тъкмо тези дни в които нито една пяна за коса и нито един гел не могат да укротят дивите кичури.

За да предпазите косата си от влага, изборът на подобаваща прическа може да бъде също толкоз значим, колкото и стилизиращите артикули, които употребявате.
 Заблести с носталгия по 80-те с грим сбирката M·A·C x Stranger Things Edna предлага Заблести с носталгия по 80-те с грим сбирката M·A·C x Stranger Things
С малко образован метод: да повдигнете косата и да я премахнете от лицето/раменете, можете да предотвратите бухването и накъсването.

Нямаме поради единствено елементарната конска опашка, само че и за по-креативни разновидности като плитки и кокове от всевъзможен тип. Тези прически ще ви оказват помощ да изглеждате по най-хубавия метод през целия ден - без значение дали е пъкъл, или висока мокрота.

Вижте предложенията ни в галерията:
 Преборете влагата с тези прически  Преборете влагата с тези прически  Преборете влагата с тези прически  Преборете влагата с тези прически
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР