Когато сте в процес на ухажване с някой мъж, е

...
Когато сте в процес на ухажване с някой мъж, е
Коментари Харесай

Какво да правите, ако с човека, по когото си падате, не върви

Когато сте в развой на ухажване с някой мъж, е допустимо нещо да не върви. Не всяко нещо се развива по стремежи от вас метод. Нека да разгледаме въпроса „ за какво не се получават нещата “? Какво ви пречи да постигнете висок резултат в играта „ Как да се сближим с обичания “? Дали е просто неприятен миг, или нещо по-дълбоко?

 infomax-logo-50-15-HW

Нека се надигнем против трудностите, с цел да забележим какво да вършиме, в случай че нещо сред вас и индивида, който харесвате не върви.

Социални кръгове

Да кажем, че сте артистичен вид и постоянно сте на откриванията на галерии, а половинката ви е фитнес фанатик и постоянно е във фитнеса. Различни светове, нали? Нормално е сред вас в даден миг да не върви. Социалните кръгове от време на време могат да работят като невидима ограда сред вас и половинката ви.

От психическа позиция това е обвързвано с теорията за обществената еднаквост, която се отнася до метода, по който класифицираме себе си и другите в групи. Осъзнаването на това може да ви помогне да разработите тактика за разбъркване на вашите светове или най-малкото да ви предложения в оня фитнес, който любопитно сте следили.

 не вървят Какво да вършиме, в случай че с индивида, по който си падате, не върви

Страх от отменяне

Най-голямата спирачка във всяка любовна история е страхът от отменяне. Човек би си помислил, че сме привикнали с него, имайки поради броя на случаите, в които получаваме отвод, само че уви, не щеш ли сме тук. Този боязън постоянно се поражда от амигдалата – частта от мозъка, която дава отговор за страстите и за това, че се страхувате. Разбирането на ролята на амигдалата може да ви помогне да се справите по-добре с тези страхове. Между вас не върви, в случай че си мислите, че каквото и да извършите ще получите отвод. Това може да ви попречи да деянията храброст и да поканите въпросния човек на кафе или на кино.

Дръжте приятелите си близо, а влюбените – по-близо

Да не се вижда, значи да не се вижда, по тази причина се стремете да поддържате местни контакти. Посещавайте събития, на които знаете, че ще участват, или избирайте места за срещи, които са комфортни и за двама ви. Това обаче може да не е гаранция за съумях и от време на време може просто сред вас да не върви.

Това употребява правилото на близостта от логиката на психиката – колкото по-близо сте във физическото пространство, толкоз по-вероятно е да се сътвори по-дълбока връзка. Въпреки че може да имате неловка среща, това не би трябвало да ви отхвърля от крайната цел. Днес може да не върви, само че на идващия ден, когато се видите всичко може да е друго.

 не вървят Какво да вършиме, в случай че с индивида, по който си падате, не върви

Ефектът „ Следва продължение “

Ето по какъв начин се получава: пускате забавна детайлност или стартирате увлекателна история, само че я оставяте да виси. Може би казвате нещо от рода на: „ Никога няма да познаете какво се случи през днешния ден на работа, само че о, дано го оставим за идващия път! “. Някой човек може да не сметне това за забавно занятие. В тази среща може да не върви. Друг човек обаче може да сметне това за извънредно завладяващо и да желае да се видите още веднъж колкото се може по-скоро, с цел да разбере края на историята.

Този резултат се задейства, като подсигурява, че незавършената история ще се задържи в техния лист със задания. Няма метод да не върви по време на идната среща. Влюбеният ви ще бъде като фен на сериал, който обезверено чака идващия сезон. Вие се превръщате в мисловната лепкава записка, която те не могат да подценен!

Тази техника си играе с човешкото любознание и подсигурява, че ще сте в съзнанието им дълго след края на диалога. Освен това тя приготвя почвата за предстоящ диалог, в който най-сетне ще можете да им дадете стоката. Смятайте, че това е психическо „ Продължение… “ в наръчника ви за това по какъв начин да се сближите с обичания човек. Така няма да мислите дали няма да върви на идната среща или пък ще имате триумф.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР