Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото желание

...
Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото желание
Коментари Харесай

Кога имате желание за секс според зодията? Вижте мнението на астролозите

Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото предпочитание заран, други – вечер. Астролозите също имат своето мнение. Дали може да има рационални критерии, когато става въпрос за пристрастеност? Ако вярвате в подредбата на звездите, би трябвало да сте наясно, че те въздействат освен на темперамента, само че и на половите желания.

Вечер и на свещи: Везни, Риби, Козирог
Представителите на тези три знака са доста положителни освен в секса, само че и в любовната игра. Те обичат да се любуват на романтиката в най-голяма степен – цветя, бонбони, похвали... Сексът с тях е изпълнен с деликатност и страст, тъй като те в действителност обичат да подаряват несравнимо наслаждение. Идеалното време е вечер, когато знаят сигурно, че няма да бъдат разсейвани от телефонните позвънявания за работа и други ежедневни грижи.

По всяко време – Овен, Телец, Скорпион
Най-страстните зодиакални знаци и идеални любовници! Това са знаци, които са мечтани като сътрудници, само че и постоянно разрушават сърца. Много представители на тези зодии се нуждаят от чести физически контакти, само че въпреки всичко с уточнението, че би трябвало да има искра и взаимно единодушие! Тези зодии са ловци, само че единият би трябвало да е наясно с желанията на другия сътрудник. Времето за секс при тях не е от голяма важност, те са подготвени да ви дадат наслаждение на всеки час, най-важното е желанието.

В рискова обстановка и освен – Водолей, Стрелец, Лъв
Ако за някои колата е средство за превоз, то за други е място за нов полов опит. Тези три знака са фенове на нови места и опити. Те ще се радват да се качат на покрива или да го създадат в самолета. Да вършат секс на публично място за тях е в реда на нещата. Въпреки това, те постоянно търсят общото предпочитание и шерване на мечти.

С обичаната и в хижата – Рак, Дева, Близнаци
Те са подготвени да вършат секс на всички места, най-важното е да бъде с обичания човек. За разлика от експериментаторите, те са по-чувствителни и обичайни, само че всичко зависи от въображението. Представителите на тези зодии са интелигентни и можете да говорите с тях освен за книги, просвета или спорт, само че и за секс. Можете умерено да обсъдите всички въпроси и стремежи с тях. Те имат мощна прочувствена връзка с колегата си, тъй че ще получите отговор на въпроса „ Кога и къде? “ без ненужни диалози.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР