Когато става дума за Дама Пика, нищо не е такова,

...
Когато става дума за Дама Пика, нищо не е такова,
Коментари Харесай

Лъсна истината за Дама Пика от Голямото преследване и какв...

Когато става дума за Дама Пика, нищо не е такова, каквото наподобява, изключително пък, в случай че тя е в ролята на преследвач в " Голямото гонене ". И тук не приказваме нито за книгата на Александър Пушкин, нито за операта на Пьотр Чайковски с едноименното заглавие, а за Миглена Драганова - дамата, която може да обезкуражи със познания и с усмивка и най-ловкия състезател против себе си.

Тя е Дама Пика в новото шоу на Нова телевизия, също така е и първата жена, печелила предаването на Българска национална телевизия " Последният печели ". Обича провокациите и обстановките, в които научава нещо ново и ненадейно за себе си.

" Работя като преводач в рудодобивен комплекс, който се намира в планината, невероятна атмосфера. Работата ми ме среща с доста забавни и разнообразни хора. Иначе съм една средностатистическа жена, имам семейство, две дъщери, куче, с което доста обичам да върша дълги преходи и разходки измежду природата, споделя интелигентната дама.

Тя обича да кара колело, танцува национални танци и не е човек от вида „ хартиен плъх “. " Домошар съм, обичам фамилията си, харесва ми да отстранявам време за своя дом, само че също по този начин съм и много деен човек, който ненавижда скуката и еднообразието. Обичам да чета – във всеки комфортен миг ", разкрива Миглена пред show.blitz.bg.

По думите й Ники Кънчев е симпатяга, доста отворен към хората. " Преди тази игра не се познавахме въобще и първата ми реакция, когато го срещнах за първи път, беше: „ Не знаех, че Ники Кънчев е толкоз висок “, смее се Дама Пика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР