Когато стане дума за модели, в съзнанието ни моментално изниква

...
Когато стане дума за модели, в съзнанието ни моментално изниква
Коментари Харесай

Италианската модна агенция, която променя стандартите за красота

Когато стане дума за модели, в съзнанието ни мигновено изниква присъщ облик - висок, слаб човек, отговарящ на избрани физически размери. Или такива най-малко са тези, определени да се разхождат по международните фешън сцени и които постоянно наподобяват прекомерно шаблонно, еднообразно и даже тривиално.
 Мара Мартин, Кейт Грант, Джилиан Меркадо - осем смели модела, които трансформираха стилната промишленост
Моделите, които разрушиха всички стандарти

8 смели дами, които трансформираха стилната промишленост

Хубавото е, че в последно време от ден на ден се постановат трендове, които разрушават сходни стандарти и прекатурват предубежденията в света на модата с главата надолу. Точно това прави една фешън организация в Милано, която по всевъзможен метод се пробва да се опълчи на обичайните стандарти за хубост.

L`Imperfetta е основана през 2020 година Карлота Джанкане. И за този толкоз къс интервал тя съумява да притегли над 140 модела, всеки със своя специфичност и строго самостоятелна осанка.

Самото название на организацията - превежда се като " посредствен " от италиански - подсказва главната концепция, която стои зад основаването ѝ. Целта е да обхване хора без значение пол, растеж, възраст, размер или генезис и да акцентира на тези, които се открояват със характерни физически увреждания и положения.

Сред моделите на организацията са хора, изгубили крака, такива с присъщи забележими белези, получени по рождение или разследване на случай. Често там могат да се видят дами с плешивост или витилиго, които освен не прикриват своите другия, само че даже ги акцентират, с цел да наблегнат на своята характерност.

Самата Карлота Джанкане се пробва по всякакъв начин да постанова концепциите за ексцентрична хубост и интензивно работи в тази тенденция. Използва опциите на всеобщите медии, обществените мрежи и онлайн платформите. Два от моделите ѝ към този момент работят във висшата мода и се вземат участие на тазгодишната Седмицата на модата в Милано, написа Metro.
 Хирзутизъм, тестостерон, повишеното окосмяване при дамите и по какъв начин въздейства на женското тяло
Когато брадите порастват и по лицата на дамите

Защото несъразмерното окосмяване от време на време не е особено единствено за мъжете

Наскоро Джанкане започва акция в Instagram посредством която цели да подчертае привлекателността на елементарните дами с техните недостатъци. И да с цел да покаже, че хубостта може да съществува и оттатък стилния подиум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР