Когато ситуацията е критична, разбира се, че това са подходите,

...
Когато ситуацията е критична, разбира се, че това са подходите,
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът Радев създава напрежение с позицията си за Венецуела

Когато обстановката е сериозна, несъмнено, че това са методите, това е правено и от Българска комунистическа партия, когато приключваше тяхната епоха. Начинът, по който президентът Радев направи неговата позиция, той в допълнение основава напрежение и предпоставки за разделяне в обществото. Това съобщи зам,-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов пред bTV, разяснявайки обстановката във Венецуела.

" В четвъртък ще има среща. Убеден съм, че по този начин ще се избегнат всевъзможни спекулации. Трябва да разберем първо дали има съвпадане при визитите на този чиновник на Русия в България и във Англия ", добави той във връзка информациите за отравянето на предприемача Емилиян Гебрев и възможна връзка на обвинения трети участник в тази ситуация " Скрипал ".

" Ще се въздържа от коментар, тъй като позицията ми е персонална, а въпреки всичко съм ръководител на парламентарна група ", разяснява той в отговор на въпрос допустимо ли е да се стигне до изпъждане на съветски дипломати от страната, в случай че се окаже, че има забъркан чиновник на Русия в отравянето на Гебрев.

" Англия е една от най-добре квалифицираните системи за сигурност. Хибридните офанзиви са факт от 2015-2016 година Има 3 разновидността за поднасяне на подправена информация ", сподели Цветанов.

" Не изключвам опцията ", сподели Цветанов за появилата се информация, че венецуелската национална петролна компания се пробва да изнася държавни средства в България.

" За мен е значимо да се разбере и от ромските представители и българските, че всички сме равни пред закона ", съобщи Цветан Цветанов.

" Нашият район съставлява извънредно огромен интерес освен за Европейска комисия, само че и Съединени американски щати. Тази рационализация е наложителна ", сподели той по отношение на идната покупка на нов изтребител. Според него България стои извънредно устойчиво пред евроатлантическите ни сътрудници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР