Когато си популярен, дори най-съкровените ти мигове стават достояние на

...
Когато си популярен, дори най-съкровените ти мигове стават достояние на
Коментари Харесай

Поли Генова наистина чака бебенце

Когато си известен, даже най-съкровените ти мигове стават притежание на всички. И в множеството случаи всички откровено се радват за сполетялото те благополучие.

Но пък и "всички " (ние, публицистите включително), постоянно ставаме жертва на погрешни информации, преднамерено пуснати клюки или настойчиво мълчащи звезди.

В последна сметка всеки има право на цялост на персоналния живот и сме длъжни да се съобразяваме с това.

В изключително огромна степен това значими за най-щастливите вести, свързани с бременността на обичани певици и актриси. Преди време доста искахме да ви съобщим, че Поли Генова е бременна, само че по този начин и не получихме публично удостоверение на новината.

 Поли Генова Press

За да не изпаднем в обстановка да опровергаваме нещо толкоз красиво, предпочетохме да си замълчим.

Но в този момент към този момент всички знаем и сме в действителност щастливи за Поли - тя е бременна, чака бебе, само че все по този начин се раздава на сцената. Видяхме го всички по време на благотворителния концерт "Българската Коледа ".

На него тя показа новата си ария "Герои ", въодушевена от акцията на Памперс за недоносените бебенца.

"Почувствах, че и аз мога да даря малко мощ и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си. "

Иначе, както ще се уверите от фотосите, Поли сияе в новата си роля и можем да й пожелаем единствено спокойна бременност и леко раждане.

 Поли Генова Press

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР