Когато се заговори за връзка между певицата Кейти Пери и

...
Когато се заговори за връзка между певицата Кейти Пери и
Коментари Харесай

Кейти и Блум искат бебе

Когато се заприказва за връзка сред певицата Кейти Пери и артиста Орландо Блум мнозина не повярваха, че връзките им са съществени. И в действителност звездите се разделяха и събираха, само че в последните осем месеца те са безусловно неразделни.

През април тази година певицата изненада почитателите си с новината, че е ангажирана. Името на избраника тя по този начин и не назова, само че и не бе нужно.

„ Те са необикновено влюбени, споделя източник пред Us Weekly. – Те готвят женитба тази година и към този момент възнамеряват попълнения. Те желаят бебе, което може скоро и да стане, тъй като непрекъснато приказват за това. “

41-годишният Блум към този момент има 7-годишен наследник Флин от брака си с модела Миранда Кер. 33-годишната Пери също има един брак зад тила си с комика Ръсел Бранд, само че фамилната им идилия не продължи дълго и те се разделиха без да имат общи деца.

Кейти и Орландо не се демонстрират постоянно дружно на всемирски събития, само че бяха един до различен на церемония вечер в отбрана на Световния океан, който провел княз Албер II в Монте Карло.

Източник: Monitor
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР