Когато се заговори, че Кендъл и Девин са се разделили,

...
Когато се заговори, че Кендъл и Девин са се разделили,
Коментари Харесай

Отново заедно ли са Кендъл Дженър и Девин Букър

Когато се заприказва, че Кендъл и Девин са се разделили, по този начин и не стана ясна каква е съответната причина. Въпреки това обаче, се смяташе, че двамата просто се намират в разнообразни стадии от живата си.
 Кендъл Дженър, Девин Букър и новината, че още веднъж са дружно
Любвота още веднъж се усмихна на Кендъл

На дневен ред ли е раздялата с Девин Букър

Дори и това да е правилно, надали е огромен проблем за Кендъл и Девин, тъй като явно са в положителни връзки. Дали обаче още веднъж са се събрали?

Знаем, че последно са се насладили дружно на занимания навън. Самата Кендъл е качила стори в Instagram с естествени фотоси, на които е и Девин. Това обаче не ни дава явен отговор, че са още веднъж дружно.

Само две седмици откакто източник на E! News показа, че Кендъл и Девин отново са двойка, е напълно предстоящо и двамата да качват фотоси от общите си пътувания.

Има даже догатки, че те са били дружно и на тропическата отмора, от която моделът неотдавна се е върнала, написа още веднъж E! News.
 Кендъл Дженър, фотосите от тропическата ѝ отмора и какъв брой секси е по бански моделът
Колко секси е Кендъл Дженър по бански

Горещо, горещо...

Където и да е истината - дали действително отново са се събрали или просто се пробват да изгладят връзките между тях, надяваме се скоро да я разберем напълно изрично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР