Когато родителите ви харесват бившия ви партньор повече от вас,

...
Когато родителите ви харесват бившия ви партньор повече от вас,
Коментари Харесай

`Родителите ми продължават да канят бившия ми съпруг на вечеря без предупреждение - те са обсебени от него`

Когато родителите ви харесват някогашния ви сътрудник повече от вас, знаете, че имате проблем.

Да запознаеш колегата си с родителите си е голяма стъпка във всяка връзка и е превъзходен знак, когато родителите ти поддържат романтиката ти. Но една жена желае родителите й да не харесват някогашния й брачен партньор толкоз, колкото те, тъй като в този момент обезверено желаят тя да му даде втори късмет - и даже го канят на вечеря, без да й кажат, с цел да могат да я принудят да поддържа връзка с него.

Жената изясни, че с някогашния й брачен партньор са разведени от 10 години и тя се усеща „ щастлива и уверена “ с решението си, защото сподели, че брачният партньор й може да бъде „ настойчив и себелюбив “ от време на време. Но родителите й не престават да „ фантазират “ по какъв начин ще се съберат още веднъж – макар че тя им е споделила, че не се интересува.

Пишейки в колоната за препоръки Dear Prudence на The Slate, дамата сподели: „ Всеки път, когато навестявам родителите си, те си фантазират по какъв начин ще се съберем още веднъж. Това включва неуместни фамилни вечери, на които той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР