Когато решите да доведете нова котка у дома, едно от

...
Когато решите да доведете нова котка у дома, едно от
Коментари Харесай

Едри породи котки, които са твърде сладки

Когато решите да доведете нова котка вкъщи, едно от нещата, които би трябвало да имате в поради, е размерът на бъдещия ви домакински любим. Ако живеете в малко пространство, тогава дребна порода котки евентуално е по-добър вид. Но в случай че домът ви може да го разреши, огромните породи котки несъмнено са прелестен вид.

Достигайки до 10 кг, едрите котки са страхотни приятели, които обичат да се гушкат. Те са другарски настроени към други домашни любимци и по-малки деца, което ги прави съвършен домакински любим.

Ето лист с едрите породи котки, които са търпеливи, нежни колоси, които бързо ще заобичате:

Мейн Куун

 Мейн куун

Според Асоциацията на феновете на котки (CFA), Мейн кунът е именуван нежният колос, тъй като, макар че е в положение да доближи 10 кг, той се схваща прелестно както с деца, по този начин и с кучета.

Пикси фасул

Според Международната асоциация на котките (TICA), котката пикси-боб е една от най-търпеливите породи котки. Те също по този начин са склонни да се привързват мощно към стопаните си, което ги прави чудесна компания за деца, даже когато те доближат 8 кг.

Селкирк Рекс

 Селкирк рекс

Пригответе се за гушкане с тази 7-килограмова, естествено къдрава котка, тъй като те са извънредно любвеобилни, споделят от VetStreet.

Американска бобтейл

Можете да научите американската бобтейл котка да върви на каишка и да ги извеждате на разходки, което е отлично, тъй като те избират да прекарват времето си с вас, в сравнение с сами със 7-килограмовото си аз.

Британска късокосместа котка

Няма да ви се постанова да решете прекомерно постоянно 8-килограмовата си английска късокосместа котка, тъй като съгласно изследвания на Hill's Pet, тяхната четина рядко се завързва на възли.

Норвежка горска котка

 Норвежка горска котка

Ще би трябвало да пазите движимостите си отвън обсега на норвежката горска котка, тъй като съгласно CertaPet тя доста обича да се катери.

Рагамъфин

Ще ви се постанова да продължавате на носите със себе си 10-килограмовия си рагамъфин, тъй като те имат навика да се отпускат, когато ги гушкат или носят, оповестява CFA.

Регдол

 Рагдол

Тази котка с бяла четина и може да доближи тегло от 10 кг на 4 години, оповестяват от The Happy Cat. Тя е измежду едрите котки.

Савана

Саваната изисква семейство, което ще играе постоянно с нея, тъй като е доста дейна и любопитна котка.

Турски Ван

14-килограмовата турска ван котка е много антична порода, което значи, че в днешно време се срещат извънредно рядко, споделя CFA.

Сибирска котка

 Сибирска котка

Сибирската котка, която може да доближи до 11 кг, се счита за хипоалергенна котка от доста хора, настояват от PetFinder.

Котка риболовец

Представителите на тази порода сладки котки също могат да станат едрички.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР