Когато малкият Чинар Енгин се ражда преди шест години, акушерката

...
Когато малкият Чинар Енгин се ражда преди шест години, акушерката
Коментари Харесай

Да растеш със сърце на челото – детето, което се роди с много необичаен белег

Когато дребният Чинар Енгин се ражда преди шест години, акушерката възкликва: „ Невероятно, това е бебе на любовта “. Малкото момченце има огромен белег на челото, само че нито майката, нито някой различен съжалява за това, тъй като белегът поразително доста наподобява на сърце.



„ Беше като подарък от Бог “, показа 33-годишната майка на Чинар. „ Никой от нас нямаше отрицателни усеща. Вярваме, че момченцето е родено с шанс. “

Така момченцето стартира живота си като притегля вниманието на всички в родилното. Внимание, което ще го преследва през целия му живот.



14 месеца след раждането му, международните медии демонстрират интерес към детето и внезапно Чинар става интернационална сензация. Издания по целия свят споделят фотоси на неповторимия му белег.

Днес Чинар към този момент е огромно момче, само че продължава да притегля погледите на хората по улицата. Заради формата на белега, доста от тях му се усмихват.



Лъчезарното дете съумява да извърши сърцата на изцяло непознати хора с благополучие и обич. И изцяло си заслужава прозвищно, обещано му още в деня на раждането – бебе на любовта.

Още любопитни истории за смисъла, което някои белези може да имат, може да намерите на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР